Home Seksverhalen Seksverhaal: Seks met mijn vrouw op zakelijk uitje + een speciale verrassing

Seksverhaal: Seks met mijn vrouw op zakelijk uitje + een speciale verrassing

266
0
Vrouw op bed voor Seksverhaal: Seks met mijn vrouw op zakelijk uitje, lees op Net69

‘Is er nog iemand bij je?‘ vroeg ik haar bezorgd. Ze antwoorde niet en bleef maar giechelen.

Mijn vrouw Marieke is vaak op zakenreis en meestal ook nog eens voor een langere tijd. Dit begon al snel een probleem te worden in ons seksleven en we hadden besloten dat seks buiten de deur ook geen probleem in onze relatie mocht zijn. Maar dat bleek niet genoeg, want we misten vooral ook het contact met elkaar en probeerden onze relatie toch seksueel te houden, ondanks dat we weinig bij elkaar waren vanwege haar drukke werk. We hebben toen eens besloten een paar speeltjes te kopen, makkelijk te koppelen via onze computers zodat we via de webcam op de tablet elkaar nog eens konden bevredigen. Het is natuurlijk anders als echt neuken, maar ook niet minder ofzo, gewoon anders en eigenlijk heel geil. Nadat we met die speeltjes al een tijdje bezig waren was Marieke weer eens een week op zakenreis, en kwam toen ineens met een hele leuke verrassing! 

Vrouw is op zakenreis en belt mij in de nacht wakker

Marieke was deze keer op vakantie in Hong Kong. Ik lag lekker te slapen maar werd ineens wakker omdat mijn telefoon af bleef gaan. Ik was nog half in slaap en negeerde de telefoon maar toen ik me nog eens om probeerde te draaien kwamen er Skype geluiden van mijn tablet. Uiteindelijk bleef onze kat Noya maar miauwen van al deze geluiden, dus besloot ik eens te kijken wat er aan de hand was. Ik pakte de tablet en opende het scherm en zag verzoekjes van Marieke om een cam-gesprek te starten. Onze tijdzone is compleet anders, maargoed. Ik was nog half in slaap, maar accepteerde dus maar, verwachtend dat ze me iets moest serieus over het werk moest vertellen. Wist ik veel wat me wachten stond. 

Toen haar webcam aanging was ik vrij verbaasd. Hier lag mijn sexy vrouw ineens op haar hotelbed met een sexy nieuw lingerie setje. Ik hou van sexy lingerie maar Marieke was daar nooit zoveel op ingegaan. Ze lag daar dansend en giechelend op het bed een showtje uit te voeren voor mij. “Wat vind je van mijn nieuwe pakje?” vroeg ze aan me. Het was zo’n typisch lolita bunny girl lingerie setje. Ze weet dondersgoed dat ik daar een zwak voor heb. Ik had mijn webcam nog niet aan, maar de audio blijkbaar wel, en ze moest giechelen omdat ik schijnbaar een soort mompelende verbazing had uitgesproken. Ze giechelde en kneedde haar borsten kreunend en ging daarna met haar linkerhand naar beneden om te masseren.

Volgens mij had ze een feestje gehad want ze was echt heel giechelig en flirterig.

‘Ik hou van mijn vrouw’ stamelde ik per ongeluk. Daar zat ze dan: haar prachtige borsten opgeborgen in dat onschuldige setje. Ze bewoog haar hand langzaam naar beneden richting dat roze slipje, waar ik maar al te goed wist wat voor netjes geschoren streepje ze daarachter verborgen hield. 

“Heb je de toy al aangesloten?” vroeg ze met een knipoogje terwijl ze zich bleef wrijven op het bed. Ik sprong van mijn stoel af en greep de toy uit de kast. Ik wist wat er zou gaan komen en startte de app op mijn telefoon. We doen dit immers altijd zodra zij een aantal dagen van huis is. De outfit was echter wel compleet nieuw voor mij, dus dit was weer een nieuwe toevoeging vanuit haar. Dit is waarom we – ondanks onze vele dagen apart – nog steeds bij elkaar kunnen zijn. 

Ik besloot de kat toch even op de gang te zetten en pakte er wat extra glijmiddel bij. Deze toys kunnen vaak wel wat extra glijmiddel gebruiken. Terwijl ik mijn stijve lul begon in te vetten was Marieke zichzelf aan het strelen over haar nieuwe lolita bunny setje. Ze kreunde en vroeg of ik er al klaar voor was, terwijl ze haar toy ook tevoorschijn haalde van naast het bed.

Het prachtige van deze nieuwe dingen is dat de dildo die zij heeft, precies reageert op de masturbator waar ik mijn pik in heb zitten. Zodra ze dat ding aan zet, en ik mijn pik in de mijne heb zitten, voelen we precies wat we met elkaar kunnen doen. 

Marieke houdt ervan om te spelen. Te teasen.

En hoewel ik haar al een miljoen keer naakt gezien heb, blijft het altijd spannend, vooral met dit soort nieuwe lingerie setjes. Ze beweegt haar hand over die dildo en mijn toy beweegt precies zo over mijn pik. Ze speelt met me, langzaam, verraderlijk, terwijl ze met haar vrije hand in haar linkerborst knijpt en sensueel in de camera hijgt. De toy beweegt op en neer zoals ze met haar hand heen en weer beweegt en stoute woordjes in de cam fluistert. “Was je maar hier om die pik in me steken” en ze fluistert: “zal ik je eens een extraatje geven vanavond?” Ze kijkt ondeugend in de camera. Ondertussen blijft ze de toy strelen en kom ik al bijna klaar van al deze sexy praat.

Ineens kijkt Marieke weg van de camera en zegt iets wat ik niet versta. Vervolgens hoor ik nog een gegiechel op de achtergrond. Overduidelijk een jonge dame.
“is er nog iemand bij je?” vraag ik haar. Dit was niet wat ik verwachtte en voelde me vreemd genoeg ineens een beetje kwetsbaar.  Mijn vrouw giechelde en plofte achterover op het bed. “Sorry Pascal!” zegt ze met een grijns tegen me. “Ik dacht dat ik misschien eens een extraatje voor je mee zou nemen?”
Ik wist niet precies wat ze bedoelde en zat daar naar de cam te kijken terwijl mijn vrouw daar op het bed ligt te grijnzen met die interactieve dildo in haar hand. Ze bleef deze licht strelen, waardoor mijn apparaatje ook rustig doorging. De pestkop. Ze wist precies waar ze mee bezig was. “Maar serieus! Is er nog iemand bij je? vroeg ik haar nog een keer. Ze moet de spanning in mijn stem gehoord hebben want ze moest er juist om giechelen.

Marieke bleef rustig grijnzen en strelen maar ik zag ineens een paar sexy billen voor de camera verschijnen. Duidelijke prachtige jonge vrouwen billen in een zwart stringetje, recht voor de camera, terwijl deze billen richting mijn vrouw op het bed lopen. 

De jonge dame is nu ook volledig zichtbaar, slank, jong en met een gebruinde huidskleur, in prachtige zwarte lingerie buigt ze voorover en begint ze met Marieke te zoenen.
De volle bos brunette krullen en een stel flinke borsten in het lingerie setje dat op op springen staat, krijgen mijn aandacht. Ze komt me bekend voor, besef ik mij.
Ik richt me dichter tot het beeldscherm.. Wacht.. is dat niet??? 

De dames keerden zich nu weer beide tot mij, beiden met een grijns. 

Mijn God! Nu zie ik het! De jonge meid neemt plaats op het bed naast mijn vrouw en ze beginnen elkaar te strelen. Ik kan het haast niet geloven. Het meisje waar mijn vrouw nu mee ligt te vozen is Léa! Zij is de Human Resource werknemer op mijn vrouw’s werkplek. Een Franse meid van nog geen 20. Een prachtige brunette die ik wel eens ontmoet had op het bedrijfsfeestje en ik alleen maar Engels mee kan praten. Zij kan immers nog geen Nederlands, en ik ken geen Frans.. En toen op dat bedrijfsfeestje had mijn vrouw me al stiekem gevraagd of ik haar geen sexy ding vond. En hoe kon ik het ontkennen? Een schattige slanke meid maar wel met de volle maten. Het was duidelijk dat ze toen al een flinke boezem onder haar zakelijke pakje verborgen hield.
Marieke en Léa lagen ondertussen lekker te zoenen op het bed en elkaar te strelen over die sexy lingerie pakjes, terwijl ik ondertussen steeds geiler aan het worden was. Ik hou van grote borsten, dus zodra er ineens twee dames aan elkaars tieten liggen te friemelen en langzaamaan de sexy lingeriesetjes naar beneden aan het trekken zijn om aan elkaars tepels te likken, en dat terwijl mijn masturbator nog steeds wordt gestreeld. Tja, dan ben ik me toch wel reuze geil ja.

Ze waren heel even met elkaar bezig, maar toen wendde Marieke zich tot de camera.
“Kom anders eens even bij ons, Pascal!” Ik richtte me ook weer op hen.
Léa keek zwoel in de camera en masseerde Marieke’s borsten terwijl Marieke de dildo masseerde en daarmee dus mijn pik.
“Mariek told me this is your cock?” Léa wees naar de dildo in Marieke’s hand met vermaak en spontane verbazing.
Ik knikte ja en Marieke gaf haar uiteindelijk de dildo. 

“I would love to doo this to youu” fluistert Lea naar me in de camera. Marieke begint haar ondertussen te ontkleden en Léa laat er geen gras over groeien: ze gaat gelijk flink te werk en begint de dildo intens te likken en deze gaat al snel in haar mond en beweegt deze gelijk vrij diep naar binnen. Dit had ik niet zien aankomen en mijn god wat voelde het geweldig! Vervolgens bleef ze op en neer gaan met diepe lange maar snelle stroken terwijl ze oogcontact hield via de webcam en naar me bleef staren. Ze kreeg tranen in haar ogen van het werk maar bleef doorgaan. Ondertussen op de achtergrond maakt Marieke de bh van Léa open en haar grote borsten komen eindelijk volledig vrij. Wat een prachtig beeld.

“I love doing this to you….”

Daarna was het Marieke’s beurt en zij neemt de dildo van Léa over en  gaat ook flink bezig met haar mond, ik hou het bijna niet meer en vertel haar dat ze het even wat rustiger aan moet doen en dat ik hun nu ook wil plezieren. Maar zover komt het nog niet, aangezien Léa ineens achterover gaat liggen en haar slipje uit doet, waarna Marieke stiekem een knipoogje in de camera geeft en met dat ding naar Léa gaat en deze langzaam inbrengt. Het strakke glad geschoren jonge kutje van Lea voelen was niet wat ik had verwacht toen ik eerder werd wakker gemaakt die avond. Het startte intiem en voorzichtig maar ging al snel over naar snel en op het beeldscherm deze prachtige vrouwen met elkaar bezig te zien en hoe intens ze zoenen ens strelen terwijl ik Léa hoor kreunen en ik ondertussen door deze masturbator in precies hetzelfde ritme werd gemasseerd werd me teveel. Uiteindelijk kwam ik intens klaar en de beide vrouwen waren aan het glimlachen. Toen was het mijn beurt, en in combinatie met een masserende Lea namen we Marieke goed onder handen. Ik gebruikte de app om de vibratie-stand in te stellen en speelde met haar door de toy steeds wat harder en dan weer een klein beetje zachter te laten vibreren. Vervolgens weer wat harder, en weer ietsje naar beneden. Marieke werd helemaal gek en begon nu ook Léa te vingeren. Ik werd al snel weer hitsig en pakte in dit geval maar even manueel de hand erbij. Na een verloop van tijd kwam Marieke ook kreunend klaar. 

Terwijl ze beiden nog liggen na te hijgen op het bed, en ik in mijn stoel achterover leun, praat ik nog even met Marieke.. “Dat was geweldig” hijgt ze. ‘Mijn god.. “ zeg ik. “dat was toch wel uitzonderlijk! Moeten we nog eens doen….”
“Nou, bereid je maar vast voor…” zei Marieke. “zodra we vrijdag terugkomen blijft Léa het hele weekend slapen.”

Previous articleDon en Ad seksfilms: welke video’s ze nog meer maakten naast hun legendarische klassiekers
Next articleDaphne Laat: wie is deze enthousiaste sexy dame?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here