Home Nieuws XBIZ conferentie komt in September 2023 naar Amsterdam!

XBIZ conferentie komt in September 2023 naar Amsterdam!

435
0
XBiz Amsterdam logo voor september 10-13 in 2023. De beroemde Xbiz conferentie waar Net69 ook aanwezig zal zijn.

Goed nieuws voor al onze Nederlandse modellen, content makers, en ieder die aan het werk is (of graag aan het werk wil) in de geilste industrie van de wereld: 

De gerenommeerde XBIZ conferentie kondigtaan dat de Europese evenementen van 2023 van 10-13 september in Amsterdam zullen plaatsvinden.

Eerdere internationale XBIZ-shows vonden plaats in Berlijn en Londen. De show van dit jaar wordt het eerste XBIZ-evenement in Nederland en omvat ook de 2023 XBIZ Europa Awards!

“Nederland ligt mij na aan het hart om een aantal redenen, waaronder het feit dat onze familie er een aantal jaren heeft gewoond,” zei XBIZ Events Director Moe Helmy. 

“Amsterdam is een bruisende stad en heeft zoveel te bieden op het gebied van bezienswaardigheden en entertainment, om nog maar te zwijgen van de warme en vriendelijke mensen. Ik kan geen betere plek bedenken om onze gemeenschap samen te brengen voor wat ongetwijfeld een epische ervaring wordt.”

XBIZ geeft aan dat ze een volledige nieuwe showervaring in Amsterdam aan gaan bieden. Tijdens het evenement komen internationale sterren, indie creators, en digitale media professionels bij elkaar om de laatste trends in de adult industrie te bespreken. Het wordt een scala aan actuele discussiepannels, netwerkactiviteiten, workshops en een geheel nieuw sociaal evenement om te netwerken.
Daarbij zal het afsluiten met de XBIZ Europa awards. 

Gratis registratie is mogelijk voor modellen/creators, affiliates en producenten, terwijl XBIZ.net leden korting krijgen.

Klik hier voor meer informatie

Previous articleNIEUWS: Daphne Laat presenteert FeelDaphne stroker!
Next articleGeef je solo sessies een boost

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here