Home Sekstips Vroegtijdig klaarkomen stoppen (deel 2): Simpele technieken om het langer vol te...

Vroegtijdig klaarkomen stoppen (deel 2): Simpele technieken om het langer vol te houden in bed

244
0
Net69 Blog: Vroegtijdig klaarkomen uitstellen 2: header vrouw op bed

In ons eerste deel van het Net69 blog over vroegtijdig klaarkomen stoppen hebben we de verschillende redenen genoemd waardoor je deze problemen kunt ervaren. In dit tweede deel van deze reeks willen we graag beginnen met de eerste tips om snel klaarkomen te voorkomen en je seksleven direct te verbeteren. In het derde blog zullen we uiteindelijk echt aan het trainen gaan; zodat je geest en lichaam in balans zijn en je jouw orgasmes volledig onder controle hebt.

***Disclaimer: wij van Net69 zijn geen medische specialisten of doctoren. De informatie in deze serie blogs over het stoppen van vroegtijdig klaarkomen zijn van verschillende bronnen verzameld en vervolgens met succes getest door onszelf. We kunnen echter geen garantie geven: bij serieuze problemen is het altijd aan te raden een medisch specialist in te schakelen.***

Net69 Blog: Vroegtijdig klaarkomen uitstellen 2: leuk meisje flirt met camera

Klik hier voor de geile video van deze meid.

Vroegtijdig klaarkomen tegengaan: Het voorspel verlengen

Het percentage vrouwen dat een orgasme krijgt van enkel neuken ligt ruim onder de 30%, aangezien bij neuken er vaak niet genoeg stimulatie bij de clitorus plaatsvind. Veel vrouwen verkiezen er dan ook voor om gebeft te worden. Zodra je je dus meester zult maken in vingeren en beffen maakt het alweer iets minder uit dat je zo snel klaarkomt. In plaats van je dus vooral te richten op het neuken zelf, kun je je in eerste instantie beter richten op je hand- en mond en tongwerk, of zelfs op een erotische massage! Voor wat inspiratie: bekijk hier nostalgische afleveringen van Bobs Massage!

Net69 Blog: Vroegtijdig klaarkomen uitstellen 2: Bobmassage en langer voorspel

Klik hier voor deel 8 van Bobs Massage

In het boek “She comes first” van auteur Ian Phd Kerner komt dit dan ook als 1 van de eerste hoofdstukken aan bod: ofwel hoe je het voorspel hoort te verbeteren. Dit betekent dus niet dat je direct het neuken langer volhoud, maar wel je algemene prestaties in bed! Het zorgt er ook voor dat zij al klaar is gekomen, er minder druk op jou staat om te presteren. Zonder deze druk ervaren veel mannen dat zij al minder snel klaar komen. Tevens een psychologisch trucje dus!

Dus onthou goed: iedere minuut die je aan goed voorspel zal besteden zal zich drievoudig uitbetalen als het tijd wordt om te neuken. Je haalt de druk van de ketal af, en het is dus nooit een slecht idee om je partner alvast een orgasme te geven nog voordat jij zelf aan de beurt komt!

Pro Tip: als je beter wilt leren beffen: kijk dan hoe de dames het doen! (En lees daarbij de tips die we kregen van een vriendin)

Zoals in deze video!

Net69 Blog: Vroegtijdig klaarkomen uitstellen 2: je partner al klaar laten komen door beffen

Vroegtijdig klaarkomen uitstellen: Ademhaling beheersen

Het is enorm goed om gepassioneerd aan het seksen te zijn, maar zwaar ademhalen en hijgen kan er ook voor zorgen dat je snel bij het randje komt. Het is dan ook goed om eens te letten op je ademhaling en deze aan te sturen. Alleen de afleiding van letten op je adem doet wonderen om het vroegtijdige klaarkomen wat te vertragen, maar ook het controleren van je ademhaling zelf doet enorm goed. En je hoeft hier echt geen Wim Hof ademhalingsessie voor te doen!

Concentreer je simpelweg op diepe ademhaling door de neus in een rustig gecontroleerd ritme. Voel je de lucht die in en uit je longen stroomt: en je zult zien dat dit je al kan helpen het klaarkomen flink uit te stellen.

Pro-tip: je kunt ook door je mond ademen terwijl je je tong in een ‘U’ vorm krult. Hierdoor komt de lucht koeler binnen; probeer het maar eens. Koelere lucht zorgt voor een klein beetje afkoeling; en afkoeling zorgt weer voor minder snel klaarkomen! Het lijkt een kleine onzinnige tip maar ik raad je aan het te proberen en het verschil te merken! Zorg echter dat je dit doet tijdens doggy of iets dergelijks, in ieder geval een standje waar ze je niet aankijkt: want het ziet er wel een beetje stom uit.

Stoppen met vroegtijdig klaarkomen: Je gedachten beheersen

Deze tip is bij de meeste mannen wel bekend, maar toch wouden we deze niet van het rijtje onthouden. Herman Brood had er ooit zelfs een gedichtje over geschreven. Iets met oude kaas en zure haring en een hele waslijst van zaken waar hij aan dacht om het vroegtijdige klaarkomen uit te kunnen stellen. De techniek is vrij simpel als je een beetje controle hebt over je gedachten. Echter, pas hier ook mee op: want te diep in gedachten gaan over zaken die niets met de seks te maken hebben kunnen er ook voor zorgen dat het tegenovergestelde gebeurt: je raakt je stijve kwijt!
Dus droom tijdens het neuken gewoon even weg en denk aan die overwinning van Max Verstappen of doe een rekensom en vraag jezelf welk vakantieland je als eerste gaat bezoeken als je een miljoen gewonnen hebt met de loterij.

Standjes wisselen om vroegtijdig klaarkomen uit te stellen

Met regelmaat van standje wisselen houd de seks sowieso leuker: we hopen toch niet dat je alleen maar saai in missionaris bovenop je partner aan het bonken bent. Toch kun je deze tip extra in gedachten houden voor het moment dat je bijna klaar komt. Zodra je het voelt aankomen kun je gewoon even simpel van standje wisselen. Dit kan wonderen doen. Het geeft je kort de tijd om bij te komen waardoor net het gevoel van klaakomen weer wegzakt.

Net69 Blog: Vroegtijdig klaarkomen uitstellen 2: verander positie

Videolinkje

Je speciale drukknop gebruiken om vroegtijdig klaarkomen per direct te stoppen

Dit is een hele interessante tip! Er zijn in je lichaam enkele onderbrekers die je kunt gebruiken om klaarkomen direct te stoppen. Het kost enigszins tijd om deze te leren, en vooral te leren wanneer je ze gebruikt, maar het kan geen kwaad om al direct in de praktijk toe proberen te passen. Eén van deze belangrijke lichamelijke plekken is je perenium.

De perenium, ook wel de taint genoemd, ligt precies tussen je balzak en je anus. De volgende keer dat je voelt dat je klaarkomt, druk dan eens goed stevig op die plek. De precieze plek varieert per persoon, maar waarschijnlijk voel je zelf al snel als je de juiste plek te pakken hebt. De timing is ook belangrijk; want als je te laat bent kom je alsnog klaar (al kan het wel extra fijn aanvoelen want je drukt de zaadleiders dicht en dan verleng je je orgasme). Experimenteer er maar eens mee!
Als je genoeg druk op dit plekje zet voordat je klaarkomt dan voorkomt het dat het sperma via de vasdeferens omhoog schiet; waardoor het weer teruggaat. Het kan alsnog heel plezierig voelen – zowel bijna als een orgasme – alleen kom je niet daadwerkelijk klaar en kun je zelfs er weer een tijdje tegenaan.
En jij dacht dat die perenium een waardeloos stukje lijf was 😉

Net69 Blog: Vroegtijdig klaarkomen uitstellen 2: header vrouw op bed

Blijf positief en blijf leren!

Mocht je nou alsnog deze dagen vroegtijdig klaarkomen, schud het dan even van je af. Je bent er zeker niet minder man door, je had gewoon even een slechte avond. Met oefening van deze bovenstaande methoden heb je in ieder geval al een stap in de goede richting gezet!

Veel mannen proberen een snelle makkelijke oplossing te krijgen, zoals bijv. het gebruiken van speciale condooms met glijmiddel dat de eikel verdoofd. Wij zijn hier echter allemaal aardig op tegen: omdat het idee is juist dat je optimaal van seks geniet! En niet het gevoel verdoofd. Daarnaast hebben sommige van ons de ervaring met die troep dat het tegenovergestelde probleem zich voordoet: door de verdoving voel je geen fuck meer en verdwijnt juist je erectie!

Blijf positief: blijf de bovenstaande methoden proberen en leer wanneer je aanvoelt dat je op tijd bent voordat je gaat klaarkomen om deze methoden toe te passen. Mocht je partner er echt boos om worden dat je te vroeg klaar komt, is het wellicht een goed idee om een nieuwe bedpartner te vinden.

Wil je behalve deze tips, leren hoe je langdurig kunt trainen om het vroegtijdig klaarkomen volledig uit te bannen terwijl je nog harder geniet van de seks? Je orgasmes volledig kunnen controleren zodat je zelfs kunt timen altijd tergelijkertijd klaar te komen met je partner?

Hou dan dit blog in de gaten, want in deel 3 van onze blogs over vroegtijdig klaarkomen stoppen gaan we het hebben over de trainingen die je kunt doen om volledige controle over je orgasmes te krijgen.

Previous articleSchaamhaar scheren voor beginners: veilig kale ballen
Next articleBeter leren vingeren: De ultieme handleiding voor het betere vingerwerk

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here