Home Sekstips Beter leren beffen: tips van een vrouw

Beter leren beffen: tips van een vrouw

134
0
Man beft jonge vrouw op goede manier. Net69 porno beter leren beffen

De meeste mensen houden wel van een potje beffen, en menig vrouw gaat er ook maar al te graag voor liggen om het te ontvangen. Helaas geeft niet iedere vrouw precies aan wat ze nou eigenlijk fijn vind, en zo blijft menig beffer ongewis met hun tong in het ronddraaien. Een vriendin van het blog vond het hoog tijd om een paar basics te delen met onze lezers; in de hoop de kwaliteit van de Nederlandse beffers naar een hoger niveau te tillen. 

Goede hygiene

De hygiëne van je partner heb je natuurlijk niet volledig in de hand, maar je kunt er wel naar toe sturen. Het is voor veel sekspartners namelijk een stuk lekkerder om bij een schoon poesje aan het werk te gaan. Daarnaast is het voor de ontvanger ook een stuk fijner als ze al even naar het toilet is geweest. Dit zorgt ervoor dat voor beide partijen het genot daadwerkelijk kan beginnen. Dus als het even kan: laat even weten dat je van plan bent om te gaan beffen en laat zo’n befpartij niet volledig spontaan uit de lucht komen vallen: zorg dat er ergens iets van tijd is zodat zij zich klaar kan maken.

Video: https://www.net69.nl/videos/watch/1331

Niet te snel van start!

Vrouwen moeten vaak eerst even op hun gemak komen. Ze dienen eerst even rustig te ontspannen. Dus druk niet gelijk je snoet zo in haar poes, maar begin rustig met voorspel, zoals het eigenlijk bij de meeste seks gaat. Als je dan eenmaal daar beneden beland bent, ga dan ook niet gelijk richting haar clitoris. Ook daar dien je even rustig naar toe te bouwen. 

De juiste plek vinden

Ga rustig met je tong op verkenning uit. Iedere vrouw heeft een ander bijzonder plekje en dit kun je vooral herkennen aan haar reacties. Ook de bewegingen die je met je tong en mond maakt verschillen hoe fijn het gevonden wordt per vrouw. Sommige vrouwen willen graag dat je erg direct en vrij snel stimuleert op de juiste plekjes, anderen zijn veel gevoeliger en hebben liever dat je er wat rustiger omheen draait.

Video: https://www.net69.nl/videos/details/345

Blijf zelf ontspannen!

Schijnbaar is een veelvoorkomende issue dat menig bedpartner zich aan gaat spannen, en met name de tong. Dit is helaas juist niet de truc om het klusje te klaren. Je hebt een ontspannen tong nodig om haar klaar te laten komen. Je wilt het platte brede deel van je tong gebruiken, al kun je dit erop op leggen en vervolgens je hoofd heen en weer bewegen. 

Breng je handjes in het spel

Als je de handen toch over hebt, geef die dan ook een klusje! Haar vingeren tijdens het beffen is goud, maar sommige vrouwen zullen een vinger in de anus ook waarderen: dit is echter niet iets wat je zomaar even moet uitproberen. Zorg ervoor dat het duidelijk is dat ze het oke vind! Anusplay is zeker niet voor iedereen en zorg dus dat daar duidelijk consensus over is. 

Blijf geduldig doorgaan

Nu ze helemaal geil is en je inmiddels doorhebt hoe je te werk moet gaan is het gewoon een kwestie van door blijven gaan op haar fijnste plekje. Maar onthou: ontspan je tong en houd een steady ritme aan! Vervolgens geduldig door blijven gaan! 

Video: https://www.net69.nl/videos/details/1423

Previous articleReview: de Hot Octopuss Pulse Solo Guybrator
Next articleNIEUWS: Daphne Laat presenteert FeelDaphne stroker!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here