Home Nederlandse Porno De 5 lekkerste wijven bij Don en Ad

De 5 lekkerste wijven bij Don en Ad

321
0
Stacey bij De 5 lekkerste wijven bij Don & Ad op Net69 blog

Iedere fan van Don en Ad heeft wel zijn eigen favoriete afleveringen. Al is het moeilijk om uit de honderden films er maar specifiek eentje uit te kiezen. Wij hadden het er in ieder geval enorm moeilijk mee en de redactie heeft flink wat uurtjes moeten debatteren en – och wat een straf – vele video’s terug moeten kijken. De lekkerste wijven staan trouwens wel op willekeurige volgorde: we konden namelijk simpelweg geen ultieme winnaar kiezen!

Stacey’s debuut bij Don en Ad


Toen Stacey voor het eerst bij Don en Ad verscheen was haar fanbase al gelijk gebouwd: Vele mannen waren wild van haar en de reacties op (toen nog Hyves) waren gigantisch. En nu, zlefs na al die jaren, zijn er nog steeds veel fans die met geilheid terugkijken naar haar legendarische debuut bij Don en Ad. Velen hopen nog altijd stiekem dat Stacey nog eens weer opduikt in een geile film. Enkelen zijn er zo wild van, dat ze altijd nog op zoek naar nieuwe video’s van haar, of achter haar volledige identiteit hopen te komen. Menig Don en Ad fan kan in ieder geval de geile Stacey niet uit zijn gedachten zetten, en kijkt nog graag terug naar de twee prachtige pareltjes die zij ons gegeven heeft.
Bekijk de het debuut van Stacey met Don en Ad hier: 

https://www.net69.nl/videos/details/53

En de tweede keer dat Stacey zich gretig bij Don en Ad liet nemen als hoertje op de Wallen: 

https://www.net69.nl/videos/details/68

De 18-jarige Franse blondine Rebecca neukt bij Don en Ad met willekeurige man

Rebecca is pas 18 jaar oud en ze heeft een paar dagen in Amsterdam gewerkt als fotomodel. Maar ze mist de trein naar Parijs en moet een dag langer in Nederland blijven. Don en Ad bieden haar een kans om nog een opdracht te doen en goed geld te verdienen. Ze hoeft alleen maar een vreemde te vinden en met hem te neuken voor de camera! En laat er nou net een stukje verderop een vent zitten te wachten op de trein die wel zin heeft om deze slet in de studio van Don & Ad af te palen. 

Bekijk de seksvideo van Rebecca bij Don & Ad hier: 

https://www.net69.nl/videos/watch/492

18-jarige Nikki in Gouda laat zich graag nemen in de studio van Don en Ad

Op een verlaten speelplaats in Gouda is de 18-jarige Nikki stiekem wiet aan het roken. Don en Ad vragen deze geile roodharige om naar de studio te komen en een geile film op te nemen. Ze hoeft er niet lang over na te denken, dit sletje heeft er flink zin in en laat zich gretig afpalen in de welbekende studio van Don en Ad, en waar ze op een andere manier leert blowen. 

https://www.net69.nl/videos/details/636

En godzijdank vond Nikki uit Wijchen het schijnbaar fijn, want ze kwam daarna nogmaals terug om een cursus G-spot te krijgen van Sofia.

https://www.net69.nl/videos/watch/189

Manon neukt Don en Ad’s voetbalteam

Don en Ad stellen de blonde Manon voor aan hun eigen voetbalteam. Dit geile blondje heeft er wel zin in hoor: al die kerels in voetbaltenue… Het duurt niet lang of ze wordt omringd door alle mannen en ze hoeft er niet lang over na te denken ze stuk voor stuk flink af te zuigen. Ze oefent alle technieken en standjes met de ervaren gangbangers en kijkt al uit naar de warme douche die ze erna van alle mannen over haar gezicht krijgt. 

https://www.net69.nl/videos/details/596

18-jarige exotische Chanella heeft geld nodig om te reizen

De 18-jarige Chanella ligt op het strand als Don en Ad haar tegenkomen. Chanella wil graag naar Spanje op vakantie maar heeft daar geld voor nodig. Don & Ad besluiten gul te zijn en haar royaal te betalen als ze even wat dingen voor hun wil doen. 

https://www.net69.nl/videos/watch/268

En gelukkig mogen we Chanella nog een keer afgepaald zien worden bij Don en Ad: deze tweede keer wil ze graag goedkoop en snel haar rijbewijs halen. André van Rijschool 69 weet daar wel raad mee:

https://www.net69.nl/videos/watch/282

Extra:
De Limburgse Debby wil snel haar rijbewijs halen

Er waren een flink aantal lekkere meiden bij Don en Ad die onze top 5 net niet haalden. Een daarvan was de Limburgse Debby, die op een advertentie van Rijschool69 afkwam: en ze had deze goed begrepen. Ze komt al direct opdagen met een zeer sexy jurkje en het duurt niet lang voor ze boven op Andre kruipt. .Brutaal doet ze haar benen wijd en laat Andre zien dat ze geen slipje draagt. In de garage laat ze hem zien hoe goed ze met zijn harde stok kan omgaan tijdens een brute neukpartij! “Ben ik geslaagd voor mijn rijbewijs?”
Kijk Debby’s rijles hier: https://www.net69.nl/videos/details/455

Ben je nou ook zo’n doorgewinterde fan van Don en Ad?

Probeer Net69 nu gratis en bekijk alle Nederlandse seksfilms van Don en Ad!

Next articleHoe kun je een vrouw laten squirten? 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here